If you don't receive an activation email after registration, then please post in the help and support section with your screen name
This mod will NOT work with a pirated copy of Mount and Blade Warband!


Don't forget to support me on
TWITTER
and
YOUTUBE


New Patreon news update
!!PLEASE READ HERE!!

Author Topic: When I try to start a new game it doesn't work  (Read 212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TheSkyLord

  • Recruit
  • *
  • Posts: 4
  • Reputation: 0
    • View Profile
  • Faction: Targaryen
When I try to start a new game it doesn't work
« on: March 10, 2019, 04:20:46 AM »
When I try to start a new game it comes up with a message saying:
Runtime Error!
Program: C:\Program Files\Mount&Blade Warband\mb_warband.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

This only happens on AWOIF. I can do native fine. Does anyone know what I can do?

Offline King J

  • Tester
  • Squire
  • *****
  • Posts: 214
  • Reputation: 2
    • View Profile
  • Faction: The North
Re: When I try to start a new game it doesn't work
« Reply #1 on: March 10, 2019, 03:27:53 PM »
Make sure you have "textures on demand" checked. It might help.

Offline Riven

  • Global Moderator
  • Squire
  • *****
  • Posts: 234
  • Reputation: 21
  • I will take what is mine with fire and blood
    • View Profile
  • Faction: Targaryen
Re: When I try to start a new game it doesn't work
« Reply #2 on: March 10, 2019, 07:01:00 PM »
When I try to start a new game it comes up with a message saying:
Runtime Error!
Program: C:\Program Files\Mount&Blade Warband\mb_warband.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

This only happens on AWOIF. I can do native fine. Does anyone know what I can do?

What warbamd version are you using? I can see you use the downloaded version, so maybe not updated

Offline Montblanc

  • Squire
  • ***
  • Posts: 178
  • Reputation: 5
    • View Profile
  • Faction: Targaryen
Re: When I try to start a new game it doesn't work
« Reply #3 on: May 03, 2019, 05:01:07 AM »
When I try to start a new game it comes up with a message saying:
Runtime Error!
Program: C:\Program Files\Mount&Blade Warband\mb_warband.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

This only happens on AWOIF. I can do native fine. Does anyone know what I can do?


What warbamd version are you using? I can see you use the downloaded version, so maybe not updated

Oh I completely forgot about this, the issue has long been fixed, funny I don't even remember what I did to fix it.

Feel free to lock or remove te thread.
~Every good king needs two sisters by his side, a hot sister, and a dark sister~

 

New Patreon news update
!!PLEASE READ HERE!!