If you don't receive an activation email after registration, then please post in the help and support section with your screen name
This mod will NOT work with a pirated copy of Mount and Blade Warband!


Don't forget to support me on
TWITTER
and
YOUTUBE


New Patreon news update
!!PLEASE READ HERE!!

Author Topic: Question  (Read 1186 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline stasiulek1

  • Recruit
  • *
  • Posts: 4
  • Reputation: 0
    • View Profile
  • Faction: The North
Question
« on: October 01, 2017, 02:24:49 PM »
Hello,

I have a question. Is the way to equip my own troops with my own weapons or armors ?

I'm at the stage of fighting with white walkers and I would like to equip my units with obsidian weapons, but i dont know how  :-\

So, is there a way?

Thank you in advance for your reply and best regards.

PS: Sorry for my english  :P

Offline Ghosty

  • Regular
  • **
  • Posts: 31
  • Reputation: 2
  • Mercenary (Ex Vassal of House Targaryen)
    • View Profile
  • Faction: Neutral
Re: Question
« Reply #1 on: October 01, 2017, 02:40:26 PM »
at least that i know u cant change ur troops gear... wich  is a shame....
Ser Jaime Knight

Offline H3YimDR3W

  • Knight
  • ***
  • Posts: 369
  • Reputation: 14
    • View Profile
  • Faction: The Free Cities
Re: Question
« Reply #2 on: October 01, 2017, 02:43:22 PM »
Hello,

I have a question. Is the way to equip my own troops within my own weapons or armors ?

I'm at the stage of fighting with white walkers and I would like to equip my units with obsidian weapons, but i dont know how  :-\

So, is there a way?

Thank you in advance for your reply and best regards.

PS: Sorry for my english  :P

Hi there, there's no way to change troop loadouts unfortunately, but you can trigger fire arrows. I'm just not sure what key it is....
Got a question? PM me here. (I am in no way affiliated with this mod's development.)

Offline Ghosty

  • Regular
  • **
  • Posts: 31
  • Reputation: 2
  • Mercenary (Ex Vassal of House Targaryen)
    • View Profile
  • Faction: Neutral
Re: Question
« Reply #3 on: October 01, 2017, 02:44:46 PM »
Hello,

I have a question. Is the way to equip my own troops within my own weapons or armors ?

I'm at the stage of fighting with white walkers and I would like to equip my units with obsidian weapons, but i dont know how  :-\

So, is there a way?

Thank you in advance for your reply and best regards.

PS: Sorry for my english  :P

Hi there, there's no way to change troop loadouts unfortunately, but you can trigger fire arrows. I'm just not sure what key it is....

U can???? Thats sick... would fit my character cuz targaryen troops.
Ser Jaime Knight

Offline stasiulek1

  • Recruit
  • *
  • Posts: 4
  • Reputation: 0
    • View Profile
  • Faction: The North
Re: Question
« Reply #4 on: October 01, 2017, 02:50:09 PM »
Really thanks for answers  :)

So, Is there any chance of winning with white walkers? I have 4 valyrian swords for me and my companions. It's not enough for army of nights king ( he has about 6000 wights, wights giants and white walkers )

Offline H3YimDR3W

  • Knight
  • ***
  • Posts: 369
  • Reputation: 14
    • View Profile
  • Faction: The Free Cities
Re: Question
« Reply #5 on: October 01, 2017, 03:06:34 PM »
Grab a TON of Lys Veteran Archers and stick them in a castle up north. Then work out what key it is to trigger fire arrows, you won't lose easily.
Got a question? PM me here. (I am in no way affiliated with this mod's development.)

Offline stasiulek1

  • Recruit
  • *
  • Posts: 4
  • Reputation: 0
    • View Profile
  • Faction: The North
Re: Question
« Reply #6 on: October 01, 2017, 05:32:51 PM »
I want to do this but... any idea how to change from normal arrows to firearrows ? I tried every key  :-\

Offline H3YimDR3W

  • Knight
  • ***
  • Posts: 369
  • Reputation: 14
    • View Profile
  • Faction: The Free Cities
Re: Question
« Reply #7 on: October 01, 2017, 06:31:34 PM »
I want to do this but... any idea how to change from normal arrows to firearrows ? I tried every key  :-\

I believe it's either T or H, unless its now been made automatic...
Got a question? PM me here. (I am in no way affiliated with this mod's development.)

Offline Ghosty

  • Regular
  • **
  • Posts: 31
  • Reputation: 2
  • Mercenary (Ex Vassal of House Targaryen)
    • View Profile
  • Faction: Neutral
Re: Question
« Reply #8 on: October 01, 2017, 08:40:54 PM »
I want to do this but... any idea how to change from normal arrows to firearrows ? I tried every key  :-\

I believe it's either T or H, unless its now been made automatic...

Atleast when u attacking a castle its T
Ser Jaime Knight

Offline Gambit77

  • Recruit
  • *
  • Posts: 12
  • Reputation: 0
    • View Profile
  • Faction: The North
Re: Question
« Reply #9 on: November 26, 2017, 01:06:11 AM »
Neither T or H work, fighting out in the field

Offline stasiulek1

  • Recruit
  • *
  • Posts: 4
  • Reputation: 0
    • View Profile
  • Faction: The North
Re: Question
« Reply #10 on: February 19, 2019, 12:10:41 AM »
Thanks everyone for the answers :)

 
New Patreon news update
!!PLEASE READ HERE!!